Skolfakta

Antal: 11

• Tack för dina synpunkter

Tack för dina synpunkter. Det har blivit ett ärende hos oss och ska användas för att utveckla verksamheten.

Vi återkommer med svar om åtgärder inom kort.

Vänligen, rektor

• Restaurang Kraftverkets olika temadagar

På Restaurang Kraftverket har vi olika teman under läsåret. Vi vill både visa och lära våra gäster olika mattraditioner. Vi vill också ge dem variation och nya upplevelser i matsalen.

• Vårt arbete med Matsvinnet

Akalla Grundskola blev hösten 2013 utvald till pilotskola i Stockholms stad när det gäller att arbeta med skolans matsvinn. Svinnprojektets syfte var att aktivt jobba med att minska svinnet på skolan. Stockholms stad serverar ca 80 000 portioner om dagen vilket gör att vi kan göra stor skillnad genom att minska på matsvinnet. Projektet avslutades i mars 2014.

• KRAV i maten

Vi anstränger oss för att höja andelen KRAV-märkt mat.

• Bibliotek

Skolbiblioteket är mötesplats dit elever och personal kan komma för informationssökning, boklån och läsro!

• Skolans regler

• Nolltolerans råder mot alla typer av våld och kränkningar. Gäller även skojbråk.

• Det är förbjudet att fotografera eller filma på skolan.

•  Skolan är skofri och eleverna bör ha inneskor.

• Kontakta oss

Hej och välkommen till oss.

För att hitta den personal du eftersöker klicka på någon av länkarna till höger.

• Om skolan

Akalla Grundskola är en tvåparallellig F-9 skola som ligger i Akalla i ytterkanten av norra Järvafältet.