Personal KRAFTverket

 

 

Louris, Kökschef.

Mitt huvudansvar är att hela verksamheten ska fungera smidigt och rulla framåt. I köket arbetar jag främst med huvudrätten men också att se till att alla våra allergiker får den mat som de behöver.

Mitt intresse för att laga mat började tidigt och jag har nu jobbat i mer än elva år i olika skolmatsalar. Jag började min karriär med att laga och servera specialmat. Det tog ytterligare ett år för att bli en fullfjädrad kock. Jag utbildade mig vid JB Kompetens och fick en bred restaurangutbildning och erfarenhet av att jobba på många krogar.

 

Rubel, Kock.

Jag har fått min kockutbildning främst genom att under åtta år ha arbetat åt Carola på ”Carolas eko”. Där jobbade jag bland annat på Katarina södra och Mat Mekka och jag fick även vara med i hennes bok ”manna En medveten kokbok” med ett av mina egna vegetariska recept.

Mitt huvudansvar är att sköta vår fina salladsbuffé.

 

Gullan, Biträde.

Jag har lång och gedigen erfarenhet av att jobba i en skolmatsal. I mer än 27 år har jag arbetat med att tillreda och servera mellanmål. Jag serverat mina matgäster och håller ordning på alla som är allergiska så de får den mat de mår bra av.

Mitt huvudansvar är att serveringen är fylld och att rätt person får rätt mat.

 

Dela: