Restaurang KRAFTverket

Välkommen till restaurang KRAFTverket. Vi serverar ca 600 gäster om dagen, knappt 500 i våra förskoleklasser och upp till 9:an och nästan 100 gäster som ingår i personalen.

Restaurangens namn föreslogs av eleverna i en tävling som utlystes när vi flyttade in i den nya skolan. Alla klasser fick komma in med förslag och det vinnande namnet togs då fram.

KRAFTverket är ett bra namn som står för Kunskap, Respekt, Ansvar, Framtid och Trygghet - skolans värdegrund.

Kökets mål

Vårt mål är att all mat som serveras ska vara tillagad från grunden. För att våra gäster ska få den näring de behöver under en lång och krävande skoldag är all mat också näringsberäknad.

Dessutom arbetar vi hårt för att öka andelen vegetabilier och minska på köttet eftersom samhället idag överkonsumerar kött. Det är vårt sätt att bidra till en grönare värld!