Språkolympiaden 2017

30 mars i år var det prisutdelning för Språkolympiaden 2017 på Latinskolan i Malmö.

I tävlingen deltog mer än tjugotusen elever från hela Sverige som tävlade om äran,  och att vara den bästa eleven inom sina språkkategorier. I denna tävling inom modersmålskategori i spanska som bestod av flera omgångar,  kvalificerade sig Kevin Garcia Pacosonco ( åk 8) till riksfinal där han besegrade alla deltagare från olika grundskolor och  gymnasium från hela landet och belönades med första plats.

Ett stort tack även till hans lärare Gabriela Gonzales Toledo som lyft fram Kevin.

Akalla grundskolan F-9 gratulerar Kevin för sin utomordentliga deltagande.

30 de Marzo 2017 se realizo la olimpiadas de idioma materno  en la Escuela Latina en Malmö ,participaron mas de Veintemil alumnos de todo suecia en este concurso el ganador eran aquellos que  manejaba de su idioma materno con fluides. Tenesmos el agrado de informa que nuestro alumno Kevin Garcia Pacosonco (åk8) fue el finalista y luego el Ganador de este concurso …

Felicidades Kevin Garcia..