Julbrev från rektor, Ulf Berg

Bästa föräldrar!

Så är ännu en termin avslutad och vi kan konstatera att tiden gått fort sedan skolstarten i augusti. Vi har hunnit med många saker under terminen och en av de saker jag gärna ser tillbaka på är vårt Nobelfirande. Det är ett fantastiskt trevligt sätt att arbeta med både språkutveckling, ämneskunskaper och sist men inte minst en central del i vårt främjande elevhälsoarbete.

Det är glädjande att PISA resultaten har blivit bättre i Sverige och vi på Akalla Grundskola kommer även framöver dra vårt strå till stacken för att den trenden ska hålla i sig under kommande år!

Passar även på att påminna er om hur viktigt det är att ni föräldrar låter era barn läsa så mycket som det bara går även nu under lovet. Ett annat tips är att man högläser för sina yngre barn för att locka dem till böckernas magiska värld!

Måndagen den 9/1 2017 är skolan och fritids helt stängda men tisdag den 10/1 är det skola enligt ordinarie schema. Välkomna då!

God jul och Gott nytt år!

Ulf Berg med personal