KRAV i maten

Vi anstränger oss för att höja andelen KRAV-märkt mat. Målet är att använda så mycket KRAV-märkt mat som möjligt, minst 25 procent. Ett viktigt steg i det arbetet är också att köket blir kravmärkt. De betyder att alla i köket utbildas för att kunna arbeta för en grönare miljö och på alla sätt undvika miljögifter i den mat vi erbjuder gästerna.

 

KRAV-produkter som alltid finns på Restaurang KRAFTverket
Grönsaker Mejeri Torra varor
  • Potatis
  • Morot
  • Vikål
  • Paprika (röd)
  • Apelsin
  • Citroner
  • Bananer
  • Lättmjölk
  • Matlagningsgrädde
  • Krossade tomater
  • Tomatpuré
  • Vetemjöl
  • Rågsikt
  • Röda linser
  • Gröna linser
  • Kidneybönor
  • Ris
  • Pasta
  • Havregryn
  • Socker
Konserver Frysta Varor Kött/Fisk
  • Kidneybönor
  • Kikärtor
  • Broccoli
  • Tärnad paprika
  • Majs
  • Ärtor
•Nötfärs
•Torskfilé (MSC)

 

 

Dela: